Tätä ei oikein voi uskoa todeksi. Elokuu on alkanut ja kesäloma päättynyt. Masentavaa, masentavaa! 31 lomapäivää, joista 25 oli sateista. Enemmän tai vähemmän sateista, vaihdellen sadekuuroista kaatosateeseen. Tämä on vähän kuin sanoisi pikkulapselle, joka on odottanut joulupukkia koko aattopäivän, että "sori vaan, pukki ei nyt pääse, katsotaan sitten uudestaan ensi vuonna". *huokaus* Miten tässä kelissä voit ladata akut syksyä varten?
Ostin sarjakuvia aurinkolukemiseksi ja akkujen lataukseen, jotka siis nyt täytyi lukea ihan vaan sisätiloissa, ja sen akkujen latauksen kanssakin kävi nyt niin ja näin: kaksi Kamut sarjaa ja uuden Viivin ja Wagnerin. Kumpikaan näistä ei petä koskaan, satoi tai paistoi, näihin tyyppeihin voi aina luottaa. Ja pieni mainos tässä samalla. Ihan oma-aloitteisesti haluan mainostaa Jyväskylässä mielettömän hyvää pientä kirjakauppaa: Antikvariaatti Lukuhetkeä, Kauppakadulla. Menkääpä sinne, siellä on vaikka mitä ja mukava tunnelma.
Annamari Sipilä kirjoitti Hesarissa (joku päivä, en muista milloin, joskus lomalla heinäkuussa) että kirjablogit pitäisi kaikki lopettaa. Outoa. Jokainen lukija on kuulemma kirjallisuussnobi. "Yleisiä ovat myös kirjoista kappale-, metri- ja markkamäärin (euro?) puhuvat kirjallisuussnobit. Heille lukeminen on matemaattisesti mitattava suure, josta pitää tehdä mahdollisimman julkinen asia". Kas, en ole tullut ajatelleeksi. Lupaan ajatella tätä vast'edes, jos muistan. Ja teen ranking listan myös lukemistani kirjoista, ehdottomasti.
Patrick McDonnell: Sunnuntaisarjat 11 Kurpitsaloitsu. Egmont, 2007.


Patrick McDonnell: Lemmikkien aikaan. Egmont, 2007.


Juba: Viivi ja Wagner 10 Sian morsian. Arktinen Banaani, 2007.